Közéleti borzongások

Közéleti borzongások

Nyugdíjba mentem

2016. március 19. - nezsu11

Kedves barátaim!


A minap rendkívüli megtiszteltetés ért. Munkahelyemen meglátogatott az üzemi tanács vezetője.

Közölte, hogy nyugdíjba vonulásom alkalmából nem tudnak pénzjutalomban részesíteni, de úgy gondolják, megtisztelnek egy stadionnal. Gondoltam ez csak valami vicc lehet. Ők viszont komolyan gondolták, ugyanis nagyon jó kapcsolatokat ápolnak a stadion nevű kormánnyal. Jó-jó mondtam, de hát az is pénzbe kerül.

atad-1-stadion_copy.jpg Ne aggódjak, stadion miniszterelnök biztosítja az önrészt, a többit pedig a kisvasút és stadion minisztérium pályázatából megoldják, úgy hogy kisvasút is csatlakozik a stadionhoz. Kérdezték, hogy a Kerepesi focipálya helyén a temető mellett jó lesz-e az ékszerdoboznak is beillő aréna? Győzködtek, bátran ecseteljem az igényeimet, a közpénzből futja mindenre, mert átalakul magán pénzre.

Nagyszerű, akkor Felcsúti Puskás akadémiáról a Kerepesi ördögökhöz igazoló labdazsonglőrök kisvasúttal hamar megérkeznek. Kérem, hogy az öltözőből futószalag kapcsolódjon a ravatalozóhoz, hogy a felcsúti akadémiáról kikerült futballzseni ígéretek gyorsan el tudják temetni a tehetségüket, megelőzve a nemtetszésüket hangoztató legalább több tucatnyi magas színvonalhoz szokott szurkolótábor felháborodását.

Végül arra, hogy saját VIP páholy és rólam való elnevezésen kívül van-e még valami óhajom, a következőt válaszoltam:

Kérem, legyen a stadion negyvenötezer nézőt befogadó, mert akkor már biztosan szeretett Kerepes városomban rendezik a 2024-es megyei harmadosztályú világbajnokságot, ahol a kezdőrúgást Foczi Viki fogja elvégezni, mert kell egy csapat és sok stadion és persze kisvasút!

Gombkötő Róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://mintavocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr78501248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása