Közéleti borzongások

Közéleti borzongások

Jó modor

2015. június 12. - nezsu11

zsuzsika-es-a-jo-modor--916684-150-new.jpg

 

 

 

„– A zsidó aljas, piszkos egy népség – mondta
a jelenleg kormányhivatalnokként dolgozó
Sisák Imre, egykori pásztói polgármester,
volt parlamenti képviselő, akinek egykori szavairól tett közzé videofelvételt a 444.hu.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ateista vagyok. Szüleim után elvileg római katolikus. Ha a családomat nézzük, magától értetődően zsidó és cigány is. Magyarnak mondom magam, de felmenőim alapján inkább német lennék. Meg svájci. Is. Ja, és valamiért jól mennek a szláv nyelvek, ki tudja ...?

 

No már most: változatosságom értékének biztos tudatában kivételesen félreteszem a polgári jómodort, és itt, nyilvánosan küldöm el a jó kurva anyjába ezt a állatot! Nem szokásom (ahogy Grabowski mondja... megvan, ugye? lám, lám, a közös gyökerek!), de egy magára valamit is adó, magyar úrinő – vagy úr – nem tehet másképp, Mert az ilyenek miatt lassan már Londonban is szégyenkeznünk kell. Nekünk, mindannyiunknak, akik magyaroknak mondjuk magunkat.

Eszter Lánc

(idézet  innen

A kép illusztráció a netről)

A bejegyzés trackback címe:

https://mintavocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr187536888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása